Objednávka Desingu/Chceš spřátelit??/Chceš hlásek??/Ohodnotim ti blog
Napiš a zapojim se u tebe třeba do bleskovky:)

hodnocení for Miss.Andič[k]a

4. ledna 2009 v 13:48 | Didinka |  Ohodnocené blogy!!
Ahojky a jdu hodtit zase další bloga to for Miss.Andič[k]a


Jestly chceš vidět tvoje hodnocení tak klikni na celý článek


1.Desing:Desing není moc pěkný,protože tam jsou jen 2 pbrázky žádná ozdoba nic!!!
2.Okraje stránky:Mno bílá je to takové obyč!!!
3.Pozadí stránky:ježiš černá....Mnoo neladí to moc k desingu
4.POzadí menu:to samé jako pozadí stránky
5.články:ale jo docela dobré
6.menu:Mno ujde..
7.Celkový tvůj blog:se mi moc nelíbí
8.Tvůj blog získává z 15bodů-5 bodů!!

Já vím není to moc pěkné ale prostě znám rozhodně hezčí blogyVím že to odemě není asi moc pěkné ale já prostě hodnotim pravdivě...třeba některym lidem se tvůj blog líbíAle protože jsi moe SB a mám tě moc ráda tak ti chci doporučit aby jsi si tady objednala desing s čím koliv budeš chtítDěá moc krásné designya jestly chceš vidět jaké dělá tak tady je malá UKÁZKA a mě taky udělala dess a vypadá TAKHLE takže jak chceš já tě do toho nenutim ale jen doporučujiDyžtak mi napiš jak se rozhodneš jestly objednáš nebo neTak páá a hodně štstí z blogováním
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 miky miky | Web | 4. ledna 2009 v 14:11 | Reagovat

vis ja nedelam trizeni SB podle toho jak ke me chodi, pac kazdej ma jinak cas, ja taky nemam porad cas na blog a nebo chut. ale jak tak vidim mas docela hooodne SB se divim ze to zvladas ...a diky za ten ohodnoceny blog!!

2 _♥Celebrita_♥_Princess♥_-SBénQooo _♥Celebrita_♥_Princess♥_-SBénQooo | Web | 4. ledna 2009 v 15:39 | Reagovat

Ahoj SBénQo,jak se máš.Já ok jsem tu  z5 ale blbne mi blog.cz.Tak se zastav u mě na blogu.Zatím páčko

3 Jaňulka...SB,který tě moc láfkuje Jaňulka...SB,který tě moc láfkuje | E-mail | Web | 4. ledna 2009 v 16:26 | Reagovat

Design je hotov tak jestli se ti libi tak mi napis na mail heslo pp

4 miky miky | Web | 4. ledna 2009 v 16:36 | Reagovat

a jak ses na tom ty?

5 Miss.Andič[k]a tvoje Love SB ktoré ťa strašneee Lowujee♥ Miss.Andič[k]a tvoje Love SB ktoré ťa strašneee Lowujee♥ | Web | 4. ledna 2009 v 16:40 | Reagovat

ahojky rozhodla som sa ze si zmenim design tak sa pls pozri a napis ako sa ti paci

6 ©o®neli@ Te®k@ - tvoje milující SbNkOoOoOoOoOoOoOooOoO ©o®neli@ Te®k@ - tvoje milující SbNkOoOoOoOoOoOoOooOoO | Web | 4. ledna 2009 v 17:13 | Reagovat

Souhlasím s tebou

7 MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK | Web | 4. ledna 2009 v 17:53 | Reagovat

kdy bude 2.ukol do vgs?????????

8 MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK | Web | 4. ledna 2009 v 17:53 | Reagovat

kdy bude 2.ukol do vgs?????????

9 BeTKa BeTKa | Web | 4. ledna 2009 v 18:03 | Reagovat

Ahojíq neceš spřátelit? moc se mi líbí tvůj blog...papa

10 Jaňulka...SB,který tě moc láfkuje Jaňulka...SB,který tě moc láfkuje | E-mail | Web | 4. ledna 2009 v 18:11 | Reagovat

Jj neva

11 MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK | Web | 4. ledna 2009 v 18:17 | Reagovat

jo a to budes soudt ty nebo je na to anketa???

12 _♥Celebrita_♥_Princess♥_-SBénQooo _♥Celebrita_♥_Princess♥_-SBénQooo | Web | 4. ledna 2009 v 18:22 | Reagovat

cusíkk moe Oblíbené SB.tak už mě konečně neblbne blog a můžu přidávat další články.tak se stav pp

13 MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK MrSkY tUpIk---YoUr sBuLe*mUcK | Web | 4. ledna 2009 v 18:26 | Reagovat

jj poslala

14 Mrs._Stanus-Q-a_ mam te mocinecky laada zlatisko moeeeee Mrs._Stanus-Q-a_ mam te mocinecky laada zlatisko moeeeee | Web | 4. ledna 2009 v 18:28 | Reagovat

Ahojky..obiham svoji broučky xD ... tak se hlasim , že tu sem ... tak pa

15 Hermiona Hermiona | Web | 4. ledna 2009 v 18:56 | Reagovat

Dobre to nevadí:D

16 Betka-SBnko Betka-SBnko | Web | 5. ledna 2009 v 18:29 | Reagovat

Ahoj SB.Jak jde život???

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama